Pinkster Party
Na de grandioze Pinksterparty's van voorgaande jaren in de enorme feesttent op sportpark De Laan te Sint Anthonis, is de organisatie er in geslaagd ook voor 2017 weer een spetterend programma aan te bieden. Wederom zal de gezelligste feesttent van Brabant weer de “place to be” zijn. De tent is iedere avond geopend vanaf 20.30 uur.

Vrijdag 2 Juni start de Pinksterparty met het Fabulous 90s DJ Team, de Lievelings DJ's van je Zusje, Sergio Silvano en DJ Elemental Minds.
Op zaterdag 3 Juni zal de band MmoozZ het podium beklimmen. DJ Martijn is de dj van deze avond.
Zondag 4 Juni sluiten we de Pinksterparty af met de PPM Band en DJ Ricky Corony.

Naast het volleybal spektakel kan ook de Pinksterparty al geruime tijd als klassieker worden beschouwd. Wederom staat de enorme blauw-gele feesttent op het sportpark de Laan.

Ook dit jaar geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Door de beveiliging worden daarvoor ID-kaarten bij binnenkomst gecontroleerd. Jongeren onder 16 jaar worden dus niet toegelaten!
Onder 18 uiteraard geen alcohol, daarvoor wordt met bandjes gewerkt.

Voor alle avonden zijn de entreekaarten te koop in de voorverkoop via deze website of in de dagkassa.

Fabulous 90s DJ Team, de Lievelings DJ's van je Zusje, Sergio Silvano & DJ Elemental Minds

Friday

Het Fabulous 90's DJ Team neemt je graag mee terug in de tijd naar de happy 90's sferen.
Been There, Heard That, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed!

De Lievelings DJ's van je Zusje De muziekkeuze van dit eclectische Dj duo is te beschrijven als een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers, uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Ze zijn bewapend met een Confetti Gun en denken in "Oh Shit"-Momenten! 

Met onder andere Solar weekend, Paaspop Festival, Dream Village Festival, Landa Gucha, Cafe Thomas Eindhoven, Cafe Philip Tilburg en verschillende hostings onder hun eigen feestje "Het Lievelingsfeestje van je Zusje" op festivals bewijzen ze dat het niet zomaar een act is! Hou je zusje in de gaten, wat dansen gaat ze zeker! 

Sergio Silvano is responsible for massive house tracks and for more than 7 years for outstanding powerful performances on national and international clubs and festivals.

DJ Elemental Minds is een Allround DJ die van alle markten thuis is. Van jaren 70 muziek tot hardcore, DJ Elemental Minds kan het allemaal!MmoozZ v2
MMOOZZ IS MORE!!
High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau! Een band met een missie: “Everybody Happy!! MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Colin en Renske de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander.

De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Waar wij voor staan: High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.

 
DJ Martijn Wie? Juist die!
Der Partymeister, FeestDJLuud, Henny ga naar Huisman, Sfeerbederver, La Fuetzak, Dicky Romero, Freddy Mozerella,Armin van Buurtfeest, Gerard Echtdom of Giel Scheelen. Deze man maakt van alles een feest en kan natuurlijk niet ontbreken om de muzikale omlijsting van de andere artiesten te verzorgen.
Bereid je voor op een gekkenhuis!
 

een van Neerlands beste en gezelligste coverbands. Geen poeha, gewoon ouderwets gezellig feest! Van bedrijfsfeest tot festival!

PPM

PPM is anders. In het land van coverbands waar de één nog cooler/vernieuwender/grootser is dan de ander, houden wij het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan we dan wel alle kanten op. We kunnen alles spelen en doen dat ook op verzoek (via sms). We vliegen in sneltreinvaart van de hak op de tak in medleys die als huiswerk dienen voor de mash-up bands van tegenwoordig. Maar bovenal, we zijn voor jong tot oud 'gezellig'. Daarmee bedoelen we dat we een band zonder poeha zijn: we zijn één met het publiek en maken samen het feest. Bij ons is 'What you see is what you get'. Daar wordt je bij de meeste bandleden overigens niet blij van, maar gelukkig hebben we ook Loes nog ;-)'
 
Rick van der Kroon uit Overloon staat op het podium onder de naam: Ricky Corony. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80's tot House-muziek, en van bruiloften tot feesttenten, hij zorgt dat het dak eraf gaat!
Bekend van de Overloonse Tentfeesten, Partycentrum BOS, diverse clubs, cafe's en evenementen uit de regio en huis-DJ van de coverband PROOST!
Hij heeft het podium al mogen delen met onder andere: The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Moombahteam, La Fuente, Memphis Maniacs, Django Wagner
 

 

Subcategorieën