Zaterdag
MmoozZ v2
MMOOZZ IS MORE!!
High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau! Een band met een missie: “Everybody Happy!! MmoozZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Colin en Renske de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander.

De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau. Waar wij voor staan: High- End! Zowel op het gebied van communicatie, equipment, styling, show en repertoire. Oftewel over ieder facet, vanaf de boeking tot op het moment dat de crew de feestlocatie weer verlaat, is nagedacht.

 
DJ Martijn Wie? Juist die!
Der Partymeister, FeestDJLuud, Henny ga naar Huisman, Sfeerbederver, La Fuetzak, Dicky Romero, Freddy Mozerella,Armin van Buurtfeest, Gerard Echtdom of Giel Scheelen. Deze man maakt van alles een feest en kan natuurlijk niet ontbreken om de muzikale omlijsting van de andere artiesten te verzorgen.
Bereid je voor op een gekkenhuis!