Zondag

een van Neerlands beste en gezelligste coverbands. Geen poeha, gewoon ouderwets gezellig feest! Van bedrijfsfeest tot festival!

PPM

PPM is anders. In het land van coverbands waar de één nog cooler/vernieuwender/grootser is dan de ander, houden wij het bij de basis: de muziek. Met die muziek gaan we dan wel alle kanten op. We kunnen alles spelen en doen dat ook op verzoek (via sms). We vliegen in sneltreinvaart van de hak op de tak in medleys die als huiswerk dienen voor de mash-up bands van tegenwoordig. Maar bovenal, we zijn voor jong tot oud 'gezellig'. Daarmee bedoelen we dat we een band zonder poeha zijn: we zijn één met het publiek en maken samen het feest. Bij ons is 'What you see is what you get'. Daar wordt je bij de meeste bandleden overigens niet blij van, maar gelukkig hebben we ook Loes nog ;-)'
 
Rick van der Kroon uit Overloon staat op het podium onder de naam: Ricky Corony. Hij is een allround-DJ die inspeelt op het publiek. Van the 80's tot House-muziek, en van bruiloften tot feesttenten, hij zorgt dat het dak eraf gaat!
Bekend van de Overloonse Tentfeesten, Partycentrum BOS, diverse clubs, cafe's en evenementen uit de regio en huis-DJ van de coverband PROOST!
Hij heeft het podium al mogen delen met onder andere: The Dirty Daddies, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Moombahteam, La Fuente, Memphis Maniacs, Django Wagner