Informatie Jeugd

Beste deelnemer/deelneemster.

 

Allereerst willen wij je bedanken voor deelname aan de 17e Open Nederlandse Jeugdkampioenschappen Op Gras op zaterdag 03 juni 2017 a.s.

 

Voor iedere klasse is er de officiële NK titel te behalen.

Voor een Nederlands Kampioenschap (NK) geldt ook een ander reglement dan bij een normaal toernooi. Veel van deze regels zijn niet direct op u van toepassing met uitzondering van de volgende regels:

  • A-jeugd: geboren op of na 01-10-1998
  • B-jeugd: geboren op of na 01-10-2000
  • C-jeugd: geboren op of na 01-10-2002

 

1. De deelnemende teams, dienen gedurende elke wedstrijd, het clubtenue te dragen. De Nevobo heeft erop aangedrongen, de scheidsrechters te instrueren, het NIET TOE TE STAAN dat teams niet in clubtenue spelen. De regels voor de bepaling wat clubtenue inhoudt, zijn echter vrij ruim omschreven. Wat de regels wel duidelijk beschrijven is dat het tenue (per team) uniform dient te zijn (allemaal met ontbloot bovenlijf of bikini geldt dus niet!!!). Wij willen u dan ook vriendelijk, doch dringend verzoeken deze regel in acht te nemen.

2. Ieder team zorgt zelf voor een scheidsrechter. Hij/zij dient zich voor aanvang van het toernooi te melden bij de inschrijvingen (Het fluiten van de wedstrijden kan ook plaatsvinden tijdens zelf te spelen wedstrijden).

3. Bij aanmelding zaterdagochtend krijgt u het speelschema. Aanmelding vindt plaats op Sportpark “De Laan”, Ledeackersestraat 25 te St. Anthonis tussen 08.45 en 09.30 uur, aanvang van de wedstrijden 10.00u.

4. Ieder team dient zelf voor ballen te zorgen.

5. Er zal gespeeld worden volgens het reglement van de NeVoBo.

6. Elk team dient spelerskaarten of kopieën hiervan te kunnen overleggen op verzoek van de scheidsrechter.

7. In onvoorziene omstandigheden beslist de jury.

 

Graag tot ziens op het toernooi.